Besplatna dostava za narudžbe iznad 140€!

Uvjeti korištenja propisuju uvjete i pravila za krajnje korisnike i odnose se na korištenje internetske stranice www.zonazastite.hr. Korištenjem internetske stranice, krajnji korisnici iskazuju da se slažu s Općim uvjetima poslovanja i korištenja te pristaju na korištenje

OSNOVNI POJMOVI

Kupcem se smatra svaka pravna ili fizička osoba, koja se nalazi na području teritorija Republike Hrvatske, koja je punoljetna i koja prihvaća uvjete poslovanja internetske stranice www.zonazastite.hr. Potvrda o prihvaćanju općih uvjeta poslovanja se smatra prihvaćenom onog trenutka kada kupac napravi narudžbu za kupovinu proizvoda putem internetske stranice www.zonazastite.hr. te kada izvrši plaćanje u punom iznosu koja se od njega traži. Kupcem se neće smatrati osoba koja samo zatraži informativnu ponudu.

Ukoliko su u podacima o kupcu upisani podaci o pravnoj osobi, tada se kupcem smatra pravna osoba, a fizička osoba čiji su podaci uneseni smatra se ovlaštenom osobom kupca.

Ova web stranica sadrži informacije o proizvodima i uslugama Zona zaštite d.o.o. trgovina te služe kao elektroničko prodajno mjesto – web shop.

Zona zaštite d.o.o. ne odgovara za eventualnu štetu nastalu korištenjem ove web stranice te korištenjem informacija s ove web stranice u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene.

NARUDŽBA

Kupac naručuje proizvode putem elektronskog obrasca narudžbe. Proizvodi se naručuju elektronskim oblikom, odabirom određenog proizvoda i njegovim spremanjem u košaricu. Nakon odabira svih željenih proizvoda klikom na link KUPI, sustav vas dalje automatski vodi do stranica na kojima morate potvrditi točnost unesenih podataka te odabrati neki od ponuđenih načina plaćanja. Nakon što zaprimimo vašu narudžbu dobiti ćete povratni e-mail sa potvrdom o uspješno obavljenoj narudžbi odnosno kupovini, što ovisi o odabranom načinu plaćanja i dostupnosti robe.. Plaćanje naručenih proizvoda moguće je obaviti na slijedeće načine:
– Uplata na transakcijski račun (virman, opća upatnica, e-bankarstvo)
– Pouzećem
– Kreditnom karticom:

jednokratno
obročno od 2 do 6 rata

jednokratno

jednokratno
obročna otplata 2-6 rata putem Maestro kartice tekućeg računa PBZ d.d.

jednokratno
obročna otplata 2-6 rata putem Visa kartice tekućeg računa PBZ d.d.

jednokratno
obročno od 2 do 6 rata

jednokratno

Po evidentiranju Vaše uplate (za slučajeve uplate na transakcijski račun ili kreditnim karticama), prema točnom iznosu navedenom na ponudi/narudžbenici, plaćene artikle predajemo dostavnoj službi koja istu isporučuje na adresu koju ste sprecificirali prilikom postupka registracije ili tijekom kupnje.

Ukoliko ste odabrali plaćanje POUZEĆEM, nakon evidentiranja Vaše narudžbe te slanja statusnog e-maila odabrane artikle predajemo dostavnoj službi koja iste isporučuje na adresu specificiranu u postupku registracije ili tijekom kupnje.

Otprema robe

Naručena roba biti će složena na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti. Kupac je dužan prije preuzimanja pošiljku provjeriti, a eventualna vidljiva oštećenja odmah prijaviti te odbiti primiti oštećenu pošiljku.

Dostava za artikle koje imamo na stanju obavlja se već idući radni dan ili u roku 14 dana,GLS kurirskom službom. Ukoliko neki od artikala trenutno nisu na stanju isporuka se obavlja ovisno o roku dolaska naručenih artikala na stanje o čemu je kupac obaviješten prvi radni dan nakon narudžbe.

Prigovori

Potrošači mogu podnositi pisane prigovore na sljedeći način:
    – Osobno, na adresi Zona zaštite, Gospodarska 5c, 10255 Donji Stupnik
    – putem pošte na adresu: Zona zaštite, Gospodarska 5c, 10255 Donji Stupnik
    – na e-mail adresu: info@zonazastite.ht.hr

Na Vaš prigovor odgovorit ćemo u roku od 15 dana. Cijenimo Vaše mišljenje te Vas pozivamo da nam se obratite s Vašim upitima, prijedlozima i sugestijama.

Intelektualno vlasništvo

Sadržaj Internet prodavaonice je zaštićen i tvrtka Zona zaštite d.o.o. ostvaruje jedinstveno pravo na njegovo korištenje. Za svako komercijalno korištenje sadržaja na stranicama Internet prodavaonice morate prethodno kontaktirati tvrtku Zona zaštite d.o.o. putem e-mail adrese info@zonazastite.hr

Marketinške aktivnosti

Zadržavamo pravo ponude različitih promotivnih aktivnosti različitim kupcima Internet prodavaonice.

Kontakt podaci

ZONA ZAŠTITE d.o.o. 
za proizvodnju trgovinu i usluge

Gospodarska ulica 5 c, 10255 Donji Stupnik
OIB: 11372198935

TEL: +385 1 561 55 55
Email: info@zonazastite.hr

Izjava o sigurnosti

HT Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka – Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem ‘vatrozida’ (firewalla).

Pretraga

Unesite pojam za pretraživanje.