Besplatna dostava za narudžbe iznad 140€!
O NAMA
Sigurnost je na prvom mjestu.

S vama od

2023.

Dobrodošli u naš web dućan koji se specijalizirao za prodaju kvalitetne radne i zaštitne odjeće! Naša odjeća je namijenjena svima koji traže udobnost i sigurnost u radnom okruženju. U ponudi imamo širok izbor odjeće za različite djelatnosti. Sve naše proizvode biramo pažljivo kako bi se osigurali najviši standardi kvalitete i trajnosti, tako da možete biti sigurni da ćete dobiti odjeću koja će vas štititi tijekom cijelog radnog dana. Uz to, nudimo i personalizaciju odjeće po vašim željama, tako da možete stvoriti jedinstven izgled i osjećaj u svom radnom okruženju. Pregledajte našu ponudu i pronađite odjeću koja će vam pružiti udobnost, sigurnost i stil na radnom mjestu!

Postanite i vi dio zadovoljne obitelji naših korisnika.

Uz Vas od
2000 .
Broj zadovoljnih korisnika
8365 +
Broj kvalitetnih proizvoda
1450 +
Broj trgovina
0

O nama

Tvrtka Zona zaštite osnovana je 2013. godine s ciljem pružanja vrhunske radne i zaštitne odjeće za različite djelatnosti. Od samog početka, usredotočeni smo na zadovoljstvo naših kupaca i visoke standarde kvalitete, što je pridonijelo našem uspjehu tijekom godina.
Kako bismo osigurali najbolju ponudu proizvoda, postali smo zastupnici nekoliko velikih brendova u industriji radne i zaštitne odjeće, uključujući Sir Safety System S.p.A., JSP i Cerva. Osim toga, nudimo personalizaciju radne odjeće štikom ili tiskom, što našim kupcima omogućuje da prilagode svoju odjeću prema vlastitim željama.
Zahvaljujući predanosti kvaliteti i zadovoljstvu kupaca, tvrtka Zona zaštite postala je uspješna u industriji radne i zaštitne odjeće. Uz kontinuirano širenje ponude i poboljšanje kvalitete proizvoda, te uvažavanje potreba i želja naših kupaca, nastavljamo graditi uspješnu priču o našem poslovanju.

Pretraga

Unesite pojam za pretraživanje.