Besplatna dostava za narudžbe iznad 140€!
Akcija!

TONGA S3 NISKE CIPELE

148,75 

Besplatna dostava iznad 140 €
BRZA DOSTAVA

Unutar 2-3 radna dana

Sigurna kupnja

100% sigurna online kupnja

Prihvaćeni načini plaćanja

Niska cipela ultradinamičnog dizajna, s aluminijskom kapicom za prste i kompozitnim međupotplatom konstantne debljine od 4 mm. Opremljena gornjim dijelom od mikrovlakana sa “Faster” sustavom za brzo vezivanje i reflektirajućim umetcima. E-TPU Responder/gumeni vanjski potplat pruža izvrsnu elastičnost i učinak amortizacije: srednji potplat izrađen od ekspandiranog termoplastičnog poliuretana obuhvaća cijeli potplat, nudeći fleksibilnost i potpunu amortizaciju. Gumeni potplat, zahvaljujući dubokim uzdužnim utorima, naglašava fleksibilnost potplata i osigurava izvrsno prianjanje na svim vrstama podloga. SRC otporan na klizanje. RESPONDER uložak sastavljen je od spoja koji povezuje tisuće E-TPU kuglica s visokim svojstvima elastičnosti i otpornosti. Podstavljena i perforirana u području tabana s izvanrednim svojstvima protiv šoka. Anti statički. Podstava od poliesterske mreže ima izvrsnu sposobnost dreniranja zahvaljujući svojoj tkanini i strukturi s visokom sposobnošću upijanja.

Glavne značajke:

– Patentirana RESPONDER tehnologija koja se koristi u međupotplatu i ulošku, pruža izvanrednu amortizaciju, ekstremnu lakoću i fleksibilnost na cijeloj površini stopala, čime se osigurava izvrsna izvedba čak i nakon dugotrajne i intenzivne upotrebe.

– Prizmatični reflektirajući umetci visokog intenziteta za dodatnu vrijednost vidljivost u uvjetima slabog osvjetljenja.

– Stabilizator pete sprječava umor stopala i poboljšava stabilnost stopala.

– Dodatna kapica štiti cipelu od udaraca.

– “Faster” sustav brzog vezivanja omogućuje savršeno prilagođavanje pristajanja, čineći vezivanje ravnomjernijim i održavajući napetost konstantnom tijekom vremena.

Proizvod je dizajniran i proizveden u skladu s Uredbom (EU) 2016/425 i naknadne izmjene i dopune.

BRZA DOSTAVA

Unutar 2-3 radna dana

Sigurna kupnja

100% sigurna online kupnja

Mogućnost povrata

U roku 14 dana*.

Povezani proizvodi

Pretraga

Unesite pojam za pretraživanje.