Traži
Filters

O NAMA

Radite pametno, zaštitite sebe i okoliš

 

Naša priča o uspjehu

Naša tvrtka članica je zajednice od triju tvrtki (Ekotex d.o.o., Zelene tehnologije d.o.o. i Zona zaštite d.o.o.). koje djeluju na području ekologije, zaštite okoliša, sigurnosti i zaštite na radu te kontrole i gospodarenja otpadom.

Kako je sve počelo

Najstarija, tvrtka s kojom smo započeli posao prije 15 godina je Ekotex d.o.o. (www.ekotex.hr), ekskluzivni zastupnik i ugovorni partner tvrtke MEWA Textil-Service GmbH, Austrija, za područje Republike Hrvatske. MEWA GmbH je najveća tvrtka u Europi na području najma tekstilnih proizvoda te najma krpa za višekratnu upotrebu, a prisutna je u devet zemalja Europske Unije. Njena ponuda predstavlja moderno i inovativno rješenje za čišćenje industrijskih strojeva, postrojenja i proizvoda.

Riječ je o cjelovitom rješenju kod kojeg uz kvalitetne upijajuće materijale (krpe i upijači), posebne namjenske kontejnere specijalno napravljene za siguran transport, kao i za skladištenje prljavih materijala na mjestu uporabe, dobijate jednostavno rješenje koje je u skladu sa svim zakonskim normama i standardima zaštite okoliša.

Rješenja za 21. stoljeće - Zelene tehnologije d.o.o.

Druga tvrtka, Zelene tehnologije d.o.o. (www.zelenetehnologije.hr) nastala je združivanjem dviju tvrtki nakon dugogodišnjeg usješnog zajedničkog poslovanja, jedne na području zaštite okoliša i druge na području IT usluga.

Bogato višegodišnje iskustvo i znanje na navedenim područjima bio je poticaj da smo počeli razvijati programska rješenja iz područja zaštite okoliša i gospodarenja otpadom.

Danas, uz niz gotovih programskih rješenja koja smo sami projektirali i razvili, nudimo cijelu paletu popratnih usluga u zaštiti okoliša i pri gospodarenju otpadom, a koje se temelje na prije svega kvalitetnim informatičkim rješenjima.

Sinergija na djelu - Zone zaštite d.o.o.

Nakon mnogih uspješnih godina rada sa preko 1000 tvrtki u Hrvatskoj, te nakon što smo napravili istraživanje i analizu želja i potreba naših korisnika, 2013. godine odlučili smo iskoristiti svoje znanje, iskustvo, poslovne odnose i suradnju, te osnovati Zonu zaštite d.o.o., kojom bi zaokružili našu ponudu te iskoristili sinergijski učinak svih naših tvrtki.

Naše poslovna procjena pokazala se točnom jer od svog osnutka do danas, tvrtka Zona zaštite d.o.o. bilježi konstantan rast.

Postanite i vi dio zadovoljne obitelji naših korisnika.

Srdačno,

Vaš tim Zona zaštite

 

ZONA ZAŠTITE d.o.o. za proizvodnju trgovinu i usluge
Gospodarska ulica 5c, 10255 Donji Stupnik, Hrvatska.

Tel: +385 1 561 55 55
Email: info@zonazastite.hr
Web: www.zonazastite.hr

RADNO VRIJEME: pon-pet: 8-16h


OIB: 11372198935
Temeljni kapital iznosi 20.000,00 kn i uplaćen je u cijelosti.
Društvo je upisano u Registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod brojem 080852125.
Privredna banka Zagreb d.d., Zagreb, IBAN: HR2123400091110602709, SWIFT CODE: PBZGHR2X Osnivači/članovi društva: Iva Lukenda i Ivan Lukenda.