Traži
Filters

Novosti

Zaštitne cipele budućnosti, SIR FUTURE – Powered by Responder Technology iz #sirsafetysystem napokon su stigle na naše skladište
RADNA ODJEĆA 2. rujna 2021.
U zadnjih nekoliko godina, radna odjeća više nema samo funkciju zaštite, već svojim izgledom i funkcionalnošću, svojim korisnicima, pruža i besplatnu reklamu
KAKVU OBUĆU ODABRATI? 5. ožujka 2019.
U principu, imate 3 opcije: - možete raditi u običnoj obući ili tenisicama, - možete odabrati radnu obuću, - možete odabrati zaštitnu obuću. Kako ipak brinete o zaštiti na radu, naravno da ćete odmah odbaciti prvu opciju. Sada morate odabrati između radne i zaštitne obuće. Što ćete odabrati ovisi o tome što ćete raditi.
SVE OVISI O POTPLATU 5. ožujka 2019.
Potplat uvijek možete odabrati prema tome gdje radite. Tri su osnovne kategorije: PU/PU - prikladan uglavnom za korištenje u zatvorenom prostoru PU/TPU - kombinacija prikladna za korištenje i u zatvorenom i na otvorenom prostoru PU/rubber - za ekstremne uvjete (kemikalije, metalne strugotine, HRO - potplat otporan na toplinu).
Prilikom odabira radne cipele prvo morate odrediti s kojim se rizikom trebate suočiti, a zatim odabrati cipele u skladu s tim. Niste sigurni kako to učiniti? Srećom, mi znamo. Fraktura rista (gornjeg dijela stopala), nabijanje nožnih prstiju, probijanje potplata. Svakako ste se susreli s barem jednom od tih čestih ozljeda bilo na radnom mjestu ili na putu oko kuće.