Traži
Filters

Isporuke i reklamacije

Dostavu naručenih proizvoda Prodavatelj naplaćuje u paušalom iznosu od 35,00 kn za narudžbe do 1.250,00 kn, dok je dostava za narudžbe preko 1.250,00 kn besplatna.

Dostavu vrši Prodavatelj (putem svojih djelatnika) ili angažiranjem dostavne (kurirske) službe.

Prilikom dostave, uz dostavljene proizvode, Kupac dobiva račun, te potvrdu o primitku pošiljke koju je obvezan potpisati. U slučaju da Kupac ne želi preuzeti naručene proizvode, Prodavatelj ima pravo teretiti Kupca za trošak povrata.

Ukoliko Kupac nije zadovoljan kupljenom robom, ima pravo na reklamaciju u zakonskom roku. Prigovor se šalje putem e-maila na info@zonazastite.hr s napomenom REKLAMACIJA PO NARUDŽBI (Br.narudžbe). U slučaju reklamacije Kupac nam je dužan vratiti proizvod u dogovorenom roku. Reklamaciju ćemo smatrati valjanom ako pregledom proizvoda utvrdimo da odgovara uvjetima za reklamaciju sukladno Zakonu o obveznim odnosima i Zakonu o zaštiti potrošača. U tom slučaju ćemo u roku od 15 dana od primitka valjane reklamacije zamijeniti proizvod ili vratiti cjelokupan plaćeni iznos. Ukoliko ustanovimo da reklamacija nije pravovaljana, tj. ukoliko reklamaciju odbijemo, Kupac je dužan platiti troškove ponovne dostave u inosu od 35,00 kn.